Directes
Ara en la televisió
ARA SONA
Ara en la ràdio
FÓRMULA TERRITORI (reemissió)

El PSPV denuncia l'aparició de "pintades feixistes" a la seu de Castelló

A la façana del local socialista es poden llegir les paraules "escòria" i "traïdors"

Seu del PSPV a Castelló amb pintades a la façana / PSPV-PSOE Província de Castelló

L'Executiva del PSPV de Castelló ha denunciat aquest matí l'aparició de "pintades feixistes" a la seu provincial, en les quals es poden llegir les paraules 'escòria' i 'traïdors'. "Aquest missatge carregat d'aversió ens remunta a les èpoques fosques del terrorisme", han manifestat els socialistes.

Des de la formació, en un comunicat, han mostrat el seu "malestar" en observar que aquest "lamentable succés" es produeix "hores després que el Partit Popular assenyalara, en un vídeo carregat d'odi, als diputats castellonencs que van votar a favor de la investidura del president Pedro Sánchez".

L'òrgan de representació del PSPV a les comarques del nord ha mostrat la seua condemna "de manera ferma i rotunda" davant aquestes "agressions", al mateix temps que ha instat "la responsabilitat" enfront de "la fallida de la convivència que atia el PP i els seus socis d'extrema dreta".

"A diferència de les dretes, els socialistes no ens manifestem en contra dels pactes amb Vox enfront de seus populars, ni encara menys els ataquem les seus ni assenyalem militants", han remarcat des del PSPV, que ha exigit "respecte" al partit.

la Plana Alta