Puig presentarà en cada ministeri un informe amb reivindicacions per a la Comunitat Valenciana

El secretari general del PSPV acusa el Consell de "desistiment de funcions" i de mirar "simplement cap a Madrid"

El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig
El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig / EUROPA PRESS
26 de novembre 2023 - 13:55

El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha anunciat aquest diumenge a Madrid, on ha assistit a l’acte organitzat pel PSOE per a celebrar la reelecció de Pedro Sánchez, que la pròxima setmana presentarà en cada ministeri del nou govern espanyol un informe amb les principals reivindicacions valencianes "justes", i que ho farà pel "desistiment de funcions" del president de la Generalitat, Carlos Mazón, i del seu Consell. "Per a implementar l'agenda valenciana s'ha de fer un treball cap a fora, però també des de dins, i el Consell no l'està fent", ha puntualitzat.

Puig també ha retret al cap del Consell i "els seus socis d'ultradreta" que "no poden oblidar quines són les seues obligacions i simplement mirar cap a Madrid”, i ha criticat que “han oblidat quina és la seua responsabilitat”. "Davant d'aquesta inacció, en el PSPV-PSOE configurarem, des del primer dia, una acció potent de relació amb tots els ministeris", ha matisat.

El líder dels socialistes valencians també ha lamentat que la dreta espanyola tinga una visió “matrimonialista” d'Espanya, “com si sentir-se espanyol fora cosa d'uns pocs: Espanya és un projecte plural i divers”, ha conclòs.

També et pot interessar

stats