Puig preveu que podrà concretar el segon pacte del Botànic en la primera quinzena de juny

El secretari general del PSPV es mostra preocupat per la crispació que hi ha al voltant del lideratge en la dreta.

Reunió de la Comissió Executiva Nacional del PSPV
Reunió de la Comissió Executiva Nacional del PSPV / Europa Press

Aquest dimarts el PSPV celebra la primera reunió de la Comissió Executiva Nacional després de la seua victòria en les eleccions autonòmiques de diumenge. A l’entrada d’aquesta reunió, el secretari general del partit, Ximo Puig, ha assegurat que creu que durant la primera quinzena de juny es podrà concretar el segon pacte del Botànic. La data, segons ha recordat, està condicionada per la fita del 26 de maig, quan tindran lloc els comicis municipals i europeus. 

En resposta a com estarà configurat el nou executiu autonòmic, Puig ha evitat donar dades concretes i ha indicat que els vots dels valencians i valencianes es veuran reflectits en totes les institucions. “M’agradaria que fora una nova etapa del que va significar el Botànic en el seu moment”, ha afegit. 

Durant la seua compareixença, el líder del PSPV s’ha mostrat preocupat per la crispació que hi ha al voltant del lideratge en la dreta i ha afegit que espera que aquesta confrontació no dificulte els acords que milloren la vida de la societat valenciana. “Em preocupa que el lideratge per la dreta acabe repercutint en la vida democràtica del territori valencià”, ha manifesta Puig. 

També et pot interessar

stats