Sánchez i Aragonès es comprometen a treballar per a “culminar” els acords entre ERC i el PSOE

El president del govern espanyol i el de l’executiu català es reuneixen a Barcelona en plena negociació entre les dos formacions per a una possible investidura d’Illa

Sánchez i Aragonés entren al palau de la Generalitat catalana este dijous
Sánchez i Aragonés entren al Palau de la Generalitat catalana este dijous / Alberto Estévez (EFE)

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i el de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, s'han compromés este dimecres a treballar per a "culminar" els acords aconseguits entre ERC i el PSOE.

Els dos presidents s'han reunit durant quasi una hora al Palau de la Generalitat catalana en una trobada celebrada en plena negociació entre ERC i PSC per a investir Salvador Illa. Els dos han rubricat el conveni per al traspàs definitiu de la gestió de l'ingrés mínim vital (IMV) a Catalunya.

En un "clima cordial i de normalitat institucional", Sánchez i Aragonès "han abordat la situació política general i altres assumptes d'interés comú". Així mateix, han repassat els últims acords aconseguits per a "concretar i programar" diverses transferències i assumptes pendents i s'han compromés a treballar per a "culminar el seu compliment en benefici de la ciutadania de Catalunya", segons han informat tots dos governs en un comunicat conjunt.

També et pot interessar

stats