Directes
Ara en la televisió
DUEL DE VEUS
Ara en la ràdio
FÓRMULA TERRITORI (reemissió)

Sandra Gómez assegura que el PSOE impulsarà el corredor mediterrani des d'Europa

L'aspirant dels socialistes valencians a l'Eurocambra s'ofereix d'"interlocutora" dels sectors productius del territori a Brussel·les i Estrasburg

Sandra Gómez, al fons a la dreta, amb la delegada del govern espanyol a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, en la reunió amb CEV / X: @SanGomezLopez

L'impuls definitiu del corredor mediterrani com a infraestructura estratègica a la Unió Europea és una de les qüestions més importants per a la candidata socialista a l'Europarlament Sandra Gómez. Així li ho ha traslladat al president de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), Salvador Navarro, en una trobada que han mantingut este dilluns en què s'ha compromés a continuar treballant en el mateix sentit: "El PSOE és l'únic partit que ara com ara pot dir que ha votat a favor del reglament europeu d'actualització del corredor mediterrani" ha assenyalat l'actual regidora a València.

Després de reunir-se amb la patronal valenciana, Gómez també s'ha compromés a fer d'interlocutora de la indústria valenciana, principalment de sectors productius tradicionals com són el tèxtil, el calcer, la ceràmica i el joguet. Segons ha explicat, vol ajudar estes empreses a traure profit dels "reptes i oportunitats" que ofereixen les directives europees i a conscienciar sobre els esforços de sostenibilitat que fan cada dia.

Per la seua banda, Salvador Navarro ha apostat per una Europa "unida i forta" i ha reclamat a les autoritats comunitàries "reciprocitat" en l'exportació i importació de productes. "Volem que els productes que entren a Europa ho facen en les mateixes condicions amb què Europa obliga a produir, per exemple en el cas del calcer i els productes agraris" ha assenyalat l'empresari.

Eleccions europees 2024