Juanfran Pérez Llorca, nou síndic popular a les Corts, obert a "buscar acords" en totes les forces

El també secretari general del PP entra en substitució de Miguel Barrachina, que passa a ser conseller d'Agricultura, amb la intenció de "continuar defenent eixes polítiques del canvi que estan aportant tant a la Comunitat Valenciana"

Juanfran Pérez Llorca este dijous
Juanfran Pérez Llorca este dijous / À Punt NTC

El secretari general del PP de la Comunitat Valenciana, Juanfran Pérez Llorca, serà el nou síndic del PP a les Corts en substitució de Miguel Barrachina, que este divendres ha sigut nomenat conseller d'Agricultura.

Pérez Llorca era fins ara síndic adjunt del grup popular de les Corts i és també alcalde de Finestrat. Segons ha destacat, "un canvi que era lògic i d'esperar", ja que era el portaveu adjunt.

Ara el nou síndic del PP ha dit que "buscaran acords en totes les forces polítiques com hem fet des del primer moment" i espera que Vox continuen "donant suport" a totes les millores.

"I Compromís i el PSPV que sempre han posat l'excusa que amb Vox res, ara els ha de caure la careta, ja no està Vox en el govern, i demostrar si de veritat volen apostar per continuar millorant la qualitat de vida de tots els valencians".

Compromís i el PSPV que sempre han posat l'excusa de què amb Vox res, ara els ha de caure la careta, ja no està Vox en el govern, i demostrar si de veritat volen apostar per millora la qualitat de vida de tots els valencians. Juanfran Pérez Llorca - Síndic del PP

Miguel Barrachina passa a ser conseller d'Agricultura després que el president de la Generalitat, Carlos Mazón, va destituir la nit del dijous al seu titular, José Luis Aguirre, a més del vicepresident Vicente Barrera i a la consellera de Justícia, Elisa Núñez, com a conseqüència de la decisió de la direcció nacional de Vox de trencar els pactes autonòmics.

Mazón, ha anunciat este divendres la nova estructura del Consell, que passarà de deu a nou conselleries per a reduir el "gasto polític".

Dos són els nous consellers: Miguel Barrachina, actual síndic del PP, és des de hui el responsable d'Agricultura; Vicente Martínez Mus, director general de Costes, Ports i Aeroports, pren la cartera de Medi Ambient, que deixa Salomé Pradas. La consellera agafa el relleu d'Elisa Núñez al capdavant de Justícia i Interior.

També et pot interessar

stats