Directes
Ara en la televisió
DUEL DE VEUS
Ara en la ràdio
FÓRMULA TERRITORI (reemissió)

Un jutjat de Badajoz obri diligències d'investigació al germà de Pedro Sánchez

L'investiguen pels presumptes delictes contra l'administració pública, la hisenda pública, malversació, prevaricació i tràfic d'influències

Sánchez, en el ple del Congrés / Chema Moya (EFE)

El jutjat d'instrucció número 3 de Badajoz ha obert diligències d'investigació al germà de Pedro Sánchez, David Sánchez Pérez-Castejón; el president de la Diputació de Badajoz, Miguel Ángel Gallardo, i el responsable de recursos humans de la institució.

Unes diligències d'investigació que el jutjat ha obert pels presumptes delictes contra l'administració pública, la hisenda pública, malversació, prevaricació i tràfic d'influències, segons han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia d'Extremadura (TSJEx). 

Este acte ha quedat notificat a les parts, i ara s'ha acordat la pràctica de proves, entre altres la remissió del contracte del germà de Pedro Sánchez, conegut com a David Azagra, que actualment és coordinador del programa Òpera Jove, de la Diputació de Badajoz.

Cal recordar que estes diligències d'investigació s'obrin després de presentar una denúncia l'organització Manos Limpias, a la fi de maig, contra David Sánchez i Gallardo per malversació.