Vidal-Quadras està "estable i sense risc vital" després de ser intervingut a l'hospital

L'expresident del PP català i fundador de Vox ha comunicat a la policia que darrere del tir que va patir aquest dijous podria estar el règim iranià

Agents de Policia Municipal i Nacional en la zona on s'ha disparat al exlíder del Partit Popular de Catalunya i cofundador de Vox
Agents de policia en la zona on s'ha disparat a Aleix Vidal-Quadras / Diego Radames (Europa Press)

L'expresident del PP català Aleix Vidal-Quadras es troba "en situació estable i sense risc vital" després de ser intervingut quirúrgicament aquest dijous a l'Hospital Gregorio Marañón de Madrid, segons ha informat el centre hospitalari.

L'expolític va ingressar aquest dijous a l'hospital per ferida d'arma de foc després de rebre un tir a la cara d'una persona que va fugir del lloc dels fets, en el carrer Núñez de Balboa de Madrid, muntant-se en una moto conduïda per una altra persona.

Va ser intervingut quirúrgicament a causa d'una doble fractura mandibular i aquest divendres es troba ingressat en cures postquirúrgiques. La seua situació és estable i sense risc vital.

La bala li va causar una ferida amb orifici d'entrada i eixida a l'altura de la mandíbula. Vidal-Quadras va romandre conscient, tot i que sagnava en abundància quan el van atendre els serveis d'emergències.

Els investigadors del Grup d'Homicidis de la Prefectura Superior de Policia de Madrid han assumit les perquisicions, mentre que a la zona s'han desplegat també especialistes de la Policia Científica per a recaptar possibles indicis.

De moment, els treballs se centren a identificar l'autor del tir i l'acompanyant que va col·laborar en la fugida.

La policia analitza una moto calcinada trobada a Fuenlabrada per si guarda relació amb els fets.

Segons les primeres investigacions policials i testimonis presencials, l'autor se'n va anar a peu de l'escena dels fets i va girar per un carrer pròxim a Núñez de Balboa, on l'esperava una altra persona, pel que sembla, una dona, per a fugir tots dos en una moto.

També et pot interessar

stats