Mazón: "El canvi està a tocar la porta a Espanya"

El PPCV inicia el curs polític a Nules amb la mirada posada en el finançament, la sanitat i la nova llei de llibertat educativa

Carlos Mazón, president de la Generalitat, en l'obertura del curs polític del PP / À Punt NTC

Esta setmana, a més del curs escolar, ha sigut el tret d'eixida del curs polític. El Partit Popular ha triat la població de Nules (Plana Baixa), on el president, Carlos Mazón, ha convocat els diputats i senadors electes de la formació. "Comencem oficialment el curs del PP a la Comunitat Valenciana, perquè oficiosament no havíem parat", ha assegurat el cap del Consell, rodejat dels seus.

Mazón ha agraït a la presidenta provincial del PP de Castelló i presidenta de la Diputació, Marta Barrachina, i al seu equip el treball que fan "perquè el canvi avance de manera molt forta, amb molta convicció i molt especial", en les seues paraules. "Estem un any governant ací amb majoria absoluta", ha recordat el líder popular, acompanyat del portaveu popular al Congrés i exsecretari d'organització nacional del PP, Miguel Tellado, de qui ha dit que és "un gran suport, un gran amic i un gran defensor de la Comunitat Valenciana".

Mazón ha insistit que el canvi "ja està a tocar la porta a Espanya" i ha ressaltat "l'avanç de la llibertat, l'educació i la sanitat pública", així com "els interessos" de l'autonomia. El president de la Generalitat ha fet èmfasi en el fet que s'haja reunit la plana major del PP valencià per defensar "la ceràmica de Castelló", "l'aigua de l'Albufera o d'Alacant", i ha tingut un moment per a reivindicar "el finançament que necessita la Comunitat". Mazón ha denunciat la manca d'infraestructures i "la indiferència en els pressupostos generals de l'Estat".

"Ja no hi ha diputacions, les capitals de província ni en la Generalitat que s'agenollen, xiulen o es rendeixen", ha assegurat. "Ara reivindiquem, i ho fem des de l'exemple de les nostres polítiques, després d'haver posat en marxa l'educació gratuïta per primera vegada en la història i de colp en tota la Comunitat Valenciana", ha afirmat.

També s'ha referit a les llistes d'espera en la sanitat pública, "que hem reduït d'una manera molt important a la província de Castelló, que és la nostra gran prioritat", ha dit.

Mazón ha celebrat que la comunitat autònoma ha registrat les millors xifres d'ocupació en molt de temps i "que hui, la Comunitat Valenciana és líder en generació d'ocupació a Espanya". "Som la que més llocs de treball ha generat, en termes absoluts i en termes relatius, i la que més ocupació entre les dones i els joves ha creat de tota Espanya ", ha continuat. "El projecte avança", ha afirmat.

També et pot interessar

stats