El PSPV perd l’alcaldia de Sueca i acusa Ens Uneix de manipular l’exsoci de govern

Julián Sáez, de Sueca per Davant, és el nou primer edil gràcies als vots de Compromís i d’una regidora del PP

Julián Sáez, de Sueca per Davant, és el nou alcalde

La moció de censura anunciada contra el fins ara alcalde socialista de Sueca, Dimas Vázquez, finalment ha tirat avant. És la primera que se celebra en este municipi de la Ribera Baixa i la cinquena a tot el nostre territori esta legislatura. El nou alcalde, Julián Sáez, formava fins fa poc més d'un mes part de l'equip de govern amb el PSPV com a líder de Sueca per Davant.

El nou primer edil ha avançat que reduirà la massa salarial dedicada a polítics i personal eventual i que s'abaixarà "considerablement el salari". Com es preveia, Sáez ha rebut els vots a favor del seu partit, de Compromís i d'una regidora del Partit Popular. Els altres dos regidors populars hi han votat en contra, com els socialistes.

Vázquez ha emmarcat esta moció en una venjança de l'exsocialista Jorge Rodríguez i ha defés que Sueca s'ha convertit en "moneda de canvi" a la Diputació per la pressió d'Ens Uneix, el partit de Jorge Rodríguez, sobre el partit independent. L'exalcalde socialista ha arribat a dir que han fet creure a Sáez "que és l'Obama de Sueca".

També et pot interessar

stats