Vox es querella ara contra Sánchez, Bolaños i l’advocat general de l’Estat

La formació d’Abascal respon així a la querella contra el jutge instructor del cas de Begoña Gómez, que presentarà l’Advocacia de l’Estat

El portaveu de Vox, Jorge Buxadé, en les immediacions de la Moncloa este dimarts, quan estava prevista la declaració de Sánchez
El portaveu de Vox, Jorge Buxadé, en les immediacions de la Moncloa este dimarts, quan estava prevista la declaració de Sánchez / Zipi Aragón (Efe)

Vox presentarà una querella contra el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, el ministre de Justícia, Félix Bolaños, i l'advocat general de l'Estat, David Vilas Álvarez. Així ho ha anunciat la formació de Santiago Abascal, que participa com a acusació popular en la investigació judicial a la dona de Sánchez.

Este anunci suposa una resposta a la querella per prevaricació de l'Advocacia de l'Estat contra el jutge instructor de la causa contra Begoña Gómez, Juan Carlos Peinado.

En Vox consideren, segons explica el partit en un missatge remés a l’agència Efe, que "Sánchez continua prostituint les institucions i usant-les per al seu interés personal".

En este sentit, recalquen que "l'última ha sigut l'Advocacia de l'Estat, que ha presentat una querella contra el jutge Peinado en nom de Pedro Sánchez". Segons el seu parer, això suposa "un nou i un intent de sotmetre la justícia".

També et pot interessar

stats