Més de 5.000 persones es concentren a la plaça Major per donar suport al CE Castelló

Tot i que els alb-i-negres no han pogut assolir la victòria, el consistori ha qualificat la jornada d’”històrica” per la massiva resposta a la convocatòria

L'afició del CE Castlló abarrota la Plaça Major de la ciutat
L'afició del CE Castelló abarrota la plaça Major de la ciutat / Ajuntament de Castelló de la Plana
26 de novembre 2023 - 18:49

Una plaça Major abarrotada per l’afició del CE Castelló ha vibrat amb el partit contra la UE Eivissa a la capital de la Plana Alta. Una pantalla gran instal·lada per l’Ajuntament al cor de la ciutat ha congregat més de 5.000 seguidors i seguidores de l’equip. 

L'afició del CE Castlló abarrota la Plaça Major de la ciutat
L'afició del CE Castlló abarrota la Plaça Major de la ciutat / Ajuntament de Castelló de la Plana

Tot i que els alb-i-negres no han pogut assolir la victòria, el consistori ha qualificat la jornada d’”històrica” per la massiva resposta a la convocatòria, que ha tancat de manera brillant les campanyes del Black Friday i del Black and White Friday. 

“L'afició del CE Castelló i els castellonencs en general sempre responen”, ha celebrat l’alcaldessa, Begoña Carrasco, que ha viscut el partit junt amb altres membres de l’equip de govern municipal, entre ells la regidora d’esports Maica Hurtado. “Ha sigut espectacular el gran acolliment que han tingut les campanyes del Black Friday i del Black and White Friday, que des de divendres han omplit els carrers de la capital i se'n poden beneficiar els nostres comerços de proximitat i la nostra hostaleria”, ha afegit l’edil. 

A la cita també han assistit el CEO de Negoci del CE Castelló, Robin Taylor, el director jurídic, Alberto González, i el president de la Federació de Penyes, Alberto Aicart. 

També et pot interessar

stats