Més del 76% dels docents valencians ja tenen la tercera dosi

Vora 109.000 treballadors dels centres educatius han de vacunar-se, però als que estaven en aïllament o han passat la covid fa poc els punxaran més avant

Una docent rep la vacuna d'AstraZeneca a l'hospital de campanya de Castelló en la repressa de la campanya als centres educatius
Imatge d'arxiu d'una sanitària punxant una docent en una imatge d'arxiu / Generalitat

El 76,37% del professorat valencià, és a dir, 83.338 docents, ja ha rebut la tercera dosi de la vacuna, segons ha informat la Conselleria de Sanitat aquest dilluns, coincidint amb la tornada a les aules. Tot el personal dels centres docents valencians susceptible de rebre la dosi de record ja ha rebut la citació, “en alguns casos diverses vegades”, segons matisen les mateixes fonts.

Cal tindre en compte que hi ha docents que estan aïllats per contacte amb el virus o que, per algun motiu, no han pogut acudir a la seua cita, per això Sanitat els ha citat, fins i tot, durant el cap de setmana i els dies festius en els punts de vacunació estables, segons asseguren.

En total, seran 109.120 les persones que treballen en centres docents avisades per a inocular-se la tercera dosi de la vacuna, totes elles tenen la doble pauta d'AstraZeneca i no han passat la covid en les últimes tres setmanes.

Fonts de Sanitat han insistit que l'objectiu ha sigut que el major nombre de personal docent poguera reprendre el curs després de les vacances nadalenques amb la seua dosi de record, i en què les persones pendents tindran noves oportunitats de rebre la dosi de record, ja que els departaments continuaran amb les citacions. 

 

 

També et pot interessar

stats