Activitat frenètica a les agències de viatges per les inscripcions a l’Imserso i el bo Viatja +65

Dilluns es va obrir el termini per a la sol·licitud prèvia del nou bo de viatges impulsat per la Generalitat, però no ha sigut fins hui quan ha començat la inscripció

Cues a les portes d'una agència de viatges a Mislata
Cues a les portes d'una agència de viatges a Mislata / À Punt NTC

Agències de viatges de gom a gom este dimarts en el primer dia d’inscripció del programa Viatja +65, que ha coincidit en el temps amb el segon dia de formalització dels registres del primer paquet que inclou nou comunitats autònomes de l’Imserso. La imatge s'ha repetit en molts punts de la Comunitat Valenciana i es preveu que es mantinga durant els pròxims dies.

Dilluns passat es va obrir el termini per a la sol·licitud prèvia del nou bo de viatges impulsat per la Generalitat, però no ha sigut fins hui quan ha començat la inscripció, per a la qual era necessari adjuntar el certificat d’empadronament. De la mateixa manera que ocorre amb el Bo Viatge, este pas es pot fer a través de les agències de viatges que s’han adherit al programa. 

Tot i que tant per al Viatja +65 com per a l’Imserso els sol·licitants tenen assignat un dia i hora per a aplicar per la destinació desitjada, això no ha evitat que les agències de viatges visquen una activitat frenètica, amb cues d’espera fins a trenta persones en algunes. En alguns casos han remarcat que no ha sigut “idoni” per part del govern valencià fer coincidir les inscripcions de tots dos programes. 

Pel que fa a l’Imserso, ahir va començar el torn dels viatges a Andalusia, Aragó, Cantàbria, Castella i Lleó, la Comunitat Valenciana, Extremadura, Madrid, Melilla i Múrcia; i a partir de demà, si queden places lliures, podran adquirir-se’n més. També dimecres s’obri per als viatges a Astúries, Catalunya, Castella-la Manxa, Ceuta, Galícia, les illes Balears, les illes Canàries, La Rioja i el País Basc, i si queden places lliures, s’oferiran divendres. 

També et pot interessar

stats