Almenys dos morts, un de 15 anys, en diverses baralles entre bandes a Madrid

Hi ha un tercer jove, de 17 anys, ferit greu, que ha sigut ingressat en l'Hospital la Paz

Agents de la Policía Nacional, Policia Municipal de Madrid i Samur Protección Civil atenen elmenor de 15 años apunyalat mortlament aquesta nit a Madrid
Agents de la Policia Nacional, Policia Municipal de Madrid i Samur-Protecció Civil atenen el menor de 15 anys apunyalat mortalment aquesta nit a Madrid / Emergencias Madrid

Dos joves de 15 i 25 anys han mort i un altre de 17 anys ha resultat ferit després de ser apunyalats aquesta nit de dissabte en baralles no relacionades entre si, segons ha informat Emergències Madrid.

L'adolescent de 15 anys ha mort després de rebre una ganivetada penetrant en el hemitòrax esquerre al carrer d'Atocha de Madrid, on els serveis d'assistència han intentat reanimar-lo durant 30 minuts sense èxit. Finalment han confirmat la mort.

Els primers agents de la Policia Municipal de Madrid han arribat a la zona després de rebre un avís telefònic a les 22:00 hores. Allí han trobat el menor acompanyat de tres vianants que intentaven reanimar-lo, segons ha detallat Emergències Madrid.

Un psicòleg de Samur-Protecció Civil ha assistit un amic de la víctima en el lloc dels fets i ha comunicat la notícia als familiars.

L'altra víctima mortal, un home de 25 anys, ha mort després d'una agressió amb arma blanca en la zona lumbar al carrer de San Ruperto, en el districte d'Usera, on Samur-Protecció Civil també ha intentat reanimar-ho durant 30 minuts sense èxit.

El jove, que es trobava en parada cardiorespiratòria, ha mort vora les 23:30 hores.

Poc abans d'aquests dos successos, a les 21:30 hores, Samur-Protecció Civil ha atés un altre jove, de 17 anys, que havia resultat ferit després de rebre diverses punyalades amb una arma blanca a l'esquena i la zona lumbar.

La Policia Nacional investiga els tres successos com a baralles entre bandes, on s'han utilitzats matxets, segons fonts de la investigació.

També et pot interessar

stats