Un ferit greu en la deflagració d'una pirotècnia a Bèlgida

S'han produït en una caseta aïllada de les altres instal·lacions de la pirotècnia Europla i els bombers ja han donat per extingit l'incendi

Trasllat del ferit en helicòpter a l'Hospital La Fe de València / À Punt NTC

El Consorci de Bombers de València ha donat ja per extingit l'incendi produït este dimecres per una deflagració  la pirotècnia Europla, ubicada a la partida de la Foia, a Bèlgida (Vall d'Albaida), segons han explicat fonts del consorci i municipals.

Un home, de 34 anys, que es trobava en el lloc dels fets ha resultat ferit i ha sigut trasllat en helicòpter medicalitzat a l'Hospital La Fe de València en estat greu, segons la Guàrdia Civil. El CICU ha mobilitzat també una unitat del SAMU

En l'extinció de les flames han treballat quatre dotacions de bombers dels parcs de Gandia i Ontinyent i el sergent de Gandia.

L'avís s'ha rebut al voltant de les 10:30 hores i l'explosió s'han produït en una caseta aïllada de les altres instal·lacions. Les flames han afectat esta caseta i parcialment una altra adossada a ella.

L'explosió s'han produït en una caseta aïllada de les altres instal·lacions
L'explosió s'han produït en una caseta aïllada de les altres instal·lacions / Consorci de Bombers de València

La pirotècnia, que funciona des de l'any 1997, té 25 treballadors i disposa d'unes instal·lacions molt modernes que han ajudat al fet que deflagració no s'estenguera, segons ha explicat l'empresa. Disposa de 20 casetes de formigó que funcionen com a búnquers separats, en un dels quals es trobava el treballador afectat per la deflagració.

També et pot interessar

stats