Aprendre a cuinar i menjar saludable des de l’escola
La UPV fa tallers a les escoles perquè els més menuts descobrisquen la importància d’una bona alimentació
Aquest diumenge no només se celebren les eleccions municipals i autonòmiques, també és el dia d'altres fites com el Dia Mundial de l'Alimentació. Per aquest motiu, la Universitat Politècnica de València du a terme tallers en les escoles perquè els més menuts aprenguen a menjar d'una manera més saludable.
“Els tallers estan enfocats tant des del punt de vista de la cuina com de la ciència perquè els més menuts sàpiguen la importància d’una bona alimentació per al seu benestar en el futur”, ha explicat Purificación García, professora i investigadora de la UPV.
Els professionals asseguren que és important que xiquets i xiquetes tinguen en compte la temporada de cada producte i la importància de la proximitat. “És una generació que ho veu tot als supermercats i han d’entendre el valor que té el que estan menjant i la feina hi ha darrere”, ha afirmat el cuiner Lluís Penyafort.