Apunts de llengua estrena nova temporada amb més recursos per a aprendre valencià

Esta iniciativa conjunta d’À Punt i la Conselleria d’Educació vol ser una ferramenta didàctica per a professorat i alumnat 

Apunts de llengua
Apunts de llengua s'actualitza i ofereix molts més continguts / À Punt NTC

Apunts de llengua, la plataforma d'aprenentatge del valencià d'À Punt, comença una nova etapa carregada de novetats. Amb una navegació més intuïtiva, manté el reforç de l'aprenentatge en valencià per a preparar els exàmens oficials i, ara també, s'adapta als nivells educatius d’infantil, primària, secundària i batxillerat per a fer que docents i alumnat siguen els principals destinataris del nou sistema.

Maria Sanchis, cap de la Unitat de Recursos Lingüístics d’À Punt, explica que amb el nou web és molt més fàcil pensant, sobretot, en el professorat. Una altra novetat és la gamificació, assenyala. Hi haurà jocs de memòria, de sopes de lletres i, fins i tot, un jeroglífic diari que també s’emetrà en televisió. 

Continguts entretinguts que incorporen l'anglés per tal d'aprofitar l'aprenentatge per contacte. En la nova plataforma hi ha molts materials bilingües per a aprendre anglés i valencià, tot a l’hora. 

Ofereix jocs i una àmplia oferta de passatemps perquè aprendre siga una tasca entretinguda i interessant tant per a l'alumnat com per al professorat:

Aina Monferrer, professora de la Universitat de València i presentadora del pòdcast Beniparlem d’À Punt, ha valorat que la radiotelevisió pública valenciana produïsca continguts com ara l’esmenat pòdcast, les anomenades llengüetes i els cinc cèntims (píndoles lingüístiques per a xarxes socials). Uns continguts que són per a adults, adolescents i qualsevol persona que vullga aprendre valencià. 

Com a suport en l'aula, la plataforma ofereix pissarres digitals que els permeten fer itineraris i planificació per trimestres en vocabulari, gramàtica, comprensió oral i lectora. I tot amb recursos audiovisuals exclusius i molt pedagògics que faran de l'aprenentatge una experiència fàcil i divertida.

També et pot interessar

stats