Augmenta la quantitat de gent que sopa o dina fora de casa per Nadal

En molts restaurants les reserves per a estos dies es fan d’un any per a un altre

Taula parada esperant els ocmensals del restaurant Mateu del Palmar, a València
Taula parada, a l'espera dels comensals del Restaurant Mateu del Palmar, a València / À Punt NTC

L’opció de dinar o sopar fora per Nadal es consolida. De fet, segons l’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU), enguany un 46% dels valencians i valencianes faran algun àpat en un restaurant.

Un dels locals que bull d’activitat durant estes dates és el Restaurant Mateu, al Palmar (València), on este dimecres dia de Nadal hi ha dèsset persones treballant entre la cuina i la sala, i 250 comensals que han optat per no cuinar. La major part d’ells, amb reserva des de l’any passat.

La cuina del restaurant Mateu del Palmar, a València
La cuina del restaurant Mateu del Palmar, a València / Victòria Maso

Perquè el fet no haver de fer i preparar un sopar o dinar i d'escurar i netejar per a moltes persones permet que tots i totes en la família disfruten per igual d’estes festivitats en què el més important és passar el temps en companyia de les persones estimades. Eixa és la raó més repetida per a dinar hui fora de casa que han donat els comensals a À Punt Notícies, que valoren el fet de no haver de cuinar i, sobretot, de ser servits. 

Els plats més demanats per la clientela d’este restaurant són l’allipebre, els arrossos melosos de peix i el marisc, una de les estreles indiscutibles del menú de Nadal. 

També et pot interessar

stats