El barri de Nou Moles, a València, estrenarà el seu poliesportiu el 21 d’octubre

El complex esportiu compta amb un pavelló per a 1.600 persones, una piscina de trenta metres, una sala de musculació i dos de fitness

La piscina del nou poliesportiu de Nou Moles
La piscina del nou poliesportiu de Nou Moles / À Punt NTC

El veïnat del barri de Nou Moles, a València, podrà gaudir a partir del dilluns 21 d’octubre del nou poliesportiu. Així ho ha anunciat l’alcaldessa de València este dijous en la presentació d’esta infraestructura, a la qual també ha assistit el president de la Generalitat, Carlos Mazón. “Després de tretze anys, massa temps esperant, el poliesportiu de Nou Moles comença a caminar. En huit mesos l'Ajuntament ha aconseguit desbloquejar la situació que es va trobar”, ha assegurat Catalá. 

El complex esportiu compta amb un pavelló amb un aforament per a 1.600 persones i una piscina de trenta metres, vestidor, sala de musculació, dos de fitness, una zona de màquines de venda automàtica, oficines i lavabos, tot en dos altures.

Carlos Mazón i María José Catalá, en les instal·lacions esportives
Carlos Mazón i María José Catalá, en les instal·lacions esportives / À Punt NTC

Prèviament, Catalá s'ha reunit en la seu de l'entitat amb la presidenta, Casilda Osa, i membres de l'associació veïnal; així com la regidora d'Esports, Rocío Gil, i la gerent de la Fundació Esportiva Municipal, María Ángeles Vidal. Durant la reunió, han explicat la posada en funcionament de la nova instal·lació esportiva i també altres necessitats del barri. L’alcaldessa ha destacat l'esforç fet i el treball conjunt amb la Generalitat. “Ens hem posat d'acord totes dos administracions per a resoldre els problemes que ens hem trobat i que per fi els veïns compten amb una instal·lació tan necessària en la zona”, ha dit.

A més de les actuacions dutes a terme al centre esportiu, el consistori ha remarcat que en l'últim any la inversió municipal per al barri suma dos milions d'euros en la reurbanització de l'entorn del poliesportiu, la reurbanització i millora de l'accessibilitat de la plaça de Roma, la renovació de l'enllumenat públic en diversos carrers del barri i millores en els dos col·legis públics de la zona.

Les instal·lacions del nou poliesportiu
Les instal·lacions del nou poliesportiu / À Punt NTC

Els socialistes recorren contra “l'adjudicació irregular” del poliesportiu 

El regidor socialista Borja Santamaría va anunciar dimarts que el grup municipal ha interposat un recurs de reposició contra la “l’adjudicació irregular” del poliesportiu de Nou Moles que ha fet el govern de María José Catalá. “Tenia el model, la mateixa fórmula que es va utilitzar a Beteró amb la Federació d'Hoquei, el Velòdrom amb la Federació de Ciclisme i a Benimaclet amb la de Judo i que dota el procediment d'una legalitat absoluta, però Catalá ha preferit seguir el camí de sempre del PP, les presses i les irregularitats, i ha optat per incloure'l en un procediment que no està contemplat per a esta mena d'instal·lacions tan grans”, ha incidit.

També et pot interessar

stats