Els Bombers i la Policia Local de València juguen un partit solidari per tal de recaptar diners per a les pròtesis de Carla Maronda

La jove xativina va perdre les quatre extremitats a causa d'una sèpsia, una infecció greu a la sang causada per un bacteri

Partit benèfic per a recaptar fons per a Carla Maronda
Partit benèfic per a recaptar fons per a Carla Maronda / À Punt NTC

Els Bombers i la Policia Local de València han fet este dissabte un partit benèfic a fi de recaptar fons per a comprar les pròtesis de Carla Maronda, la jove xativina que va perdre les quatre extremitats a causa d'una sèpsia, una infecció greu a la sang causada per un bacteri.

El partit s'ha jugat esta vesprada a les 19 hores al camp de futbol de La Murta, a Xàtiva. Qualsevol persona hi podia accedir fent un donatiu de cinc euros o, en cas de només voler col·laborar per la causa, també podria fer un ingrés en la fila 0.

La història de Carla és ben coneguda a Xàtiva. La jove de 26 anys va patir una sèpsia amb un alt percentatge de mortalitat i, encara que va poder sobreviure, li va costar car, perquè els doctors no van tindre més remei que amputar-li les mans i els peus a causa de la necrosi que sofria a les extremitats. La gravetat de la situació era tanta que els sanitaris van fer que la família i totes les amistats anaren a visitar-la per a acomiadar-se'n.

Contra tot pronòstic, Carla finalment va sobreviure i, lluny d'afonar-se, va traure forces per a contar el seu cas en les xarxes socials, amb l'objectiu de visibilitzar la seua realitat. Fa unes setmanes, començà literalment a donar els primers passos per a recuperar l'autonomia, amb unes pròtesis per als peus. Ara busca ajuda per a comprar les de les mans, que costen vora 200.000 euros.

També et pot interessar

stats