Bombers se sumen a la cerca del bou desaparegut a Almenara

L'animal va desaparéixer d'una ramaderia el passat dilluns després de patir un intent de robatori

Dispositiu de recerca de l'animal
Dispositiu de recerca de l'animal / Europa Press

Una dotació del Consorci Provincial de Bombers de Castelló i una unitat de bombers forestals de la Generalitat s'han sumat este dijous a la cerca del bou desaparegut des de principis de setmana d'una ramaderia d'Almenara, després de patir un intent de robatori.

Este dimecres es van incorporar a les tasques efectius de Bombers de València. En el dispositiu intervé Policia Local, Guàrdia Rural, Protecció Civil, Guàrdia Civil, Policia Autonòmica i el mateix ramader. A més, també s'empren càmeres tèrmiques de visió nocturna i un dron, segons ha informat l'Ajuntament via xarxes socials.

El consistori va informar dimarts que l'animal "no està prop del nucli urbà, tal com s'ha comprovat", i va demanar a la població "màxima precaució pels camins rurals, en concret en la part alta del terme".

La Policia Local i la Guàrdia Rural van activar el dispositiu de cerca dilluns per a tractar de localitzar un bou que es va detectar que faltava d'una ramaderia del municipi que va patir eixe mateix dia un intent de robatori. En concret, els agents van ser alertats de la falta d'un bou en la ramaderia de Faet en Covatelles, situada en la zona alta del terme municipal.

També et pot interessar

stats