A Castelló, dos menors disparen des d'un patinet amb una imitació de fusell d'assalt AK47

Els adolescents, que ja han sigut identificats per la policia, van generar una gran alarma i van ferir diverses persones amb els balins de plàstic

Imatge d'arxiu d'una rèplica del fusell d'assalt soviètic Kalashnikov AK47
Imatge d'arxiu d'una rèplica del fusell d'assalt soviètic Kalàixnikov AK-47 / Denix

La Policia Nacional investiga dos adolescents menors d'edat que la Policia Local de Castelló ja ha identificat després de crear alarma entre els veïns en disparar des d'un patinet als vianants amb una imitació d'un fusell d'assalt soviètic Kalàixnikov AK-47.

Els fets van succeir a les dos de la matinada. Segons avança el Periódico Meditárreno i han confirmat a À Punt fonts de l'Ajuntament de Castell, la Policia Local va rebre els avisos dels veïns que uns joves estaven disparant balins de plàstic des d'un patinet, i hi havia diverses persones ferides de caràcter lleu.

A continuació, els agents de la Policia Local va aconseguir identificar els menors implicats a la plaça Isabel la Catòlica, i com que no els poden detindre per ser menors van avisar als seus tutors legals.

Al mateix temps hi va arribar la Policia Nacional, que va requisar el patinet per les sospites que poguera ser robat i el fusell d'imitació d'aire comprimit. Els fets s'han traslladat a la Fiscalia de Menors.

També et pot interessar

stats