Cau un grup criminal de venda de droga a Alacant, Alcoi i Cocentaina

La Policia Nacional ha detingut huit persones i ha confiscat tres armes curtes, més de 50 quilograms de marihuana, haixix, 100.000 euros en efectiu i quatre vehicles d'alta gamma

Drogues, armes i diners confiscats pels agents
Drogues, armes i diners confiscats pels agents / Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alacant, Alcoi i Cocentaina un grup criminal compost per huit persones que es dedicaven al tràfic de drogues, i que disposaven d'armes de foc.

El grup criminal comptava també amb diverses persones que feien funcions de logística. Aquestes s'encarregaven d'habilitar espais de seguretat on emmagatzemar la droga així com d'organitzar-ne la distribució.

L'explotació de la droga es diversificava mitjançant la venda a gran i xicoteta escala, de manera que s'asseguraven uns ingressos constants de diners.

Els agents van realitzar diverses entrades i registres a Alcoi, Cocentaina i Alacant i van detindre huit dels investigats, entre ells, set homes i una dona. Cinc dels detinguts eren d'origen marroquí, i tres, espanyols. Excepte un dels detinguts, la resta tenien antecedents per fets similars i un d'ells es trobava en situació irregular a Espanya.

La Policia Nacional ha confiscat tres armes curtes, més de 50 quilograms de marihuana, haixix en menor quantitat, 100.000 euros en efectiu i quatre vehicles d'alta gamma.

Finalment, sis dels detinguts han passat a disposició judicial. La investigació està oberta per a localitzar possibles ramificacions de l'organització que s'estan investigant.

També et pot interessar

stats