Tres morts per un accident d'helicòpter en una zona rural de Puçol pròxima a Mont Picaio

El Consorci Provincial de València ha rebut l'avís de l'accident a les 10:00 h

Helicòpter
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
29 de setembre 2024 - 11:28 Actualitzat: 29 de setembre 2024 - 14:45

Cap a les 10:00 h del matí de diumenge, el Consorci Provincial de Bombers de València ha rebut l'avís per accident d'un helicòpter que ha caigut a Puçol, en una zona rural pròxima a Mont Picaio. L'helicòpter s'hauria enganxat amb un cable i s'hauria estavellat en un hort, però no s'ha incendiat.

Segons ha confirmat a À Punt l'alcaldessa de Puçol, Paz Carceller, han mort tres treballadors d'una empresa, contractada per Iberdrola, que estava fent tasques de revisió del cablejat i de manteniment de les línies d'alta tensió de la zona.

Dels tres morts, un havia eixit disparat i els altres dos s'havien quedat atrapats dins de l'helicòpter i els bombers han hagut d’extreure’ls de l’interior del vehicle. La Policia Local és qui ha donat l'avís en veure com queia l'helicòpter. Al lloc han acudit bombers de Sagunt i la Pobla de Farnals, rescatadors del GERA amb un helicòpter V-990 del Consorci, un metge i un oficial de guàrdia. Els bombers han hagut d'extreure de l'interior de l'helicòpter la persona que s'havia quedat atrapada.

Els bombers treballen sobre la zona on sha estavellat l'helicòpter
Els bombers treballen sobre la zona on sha estavellat l'helicòpter / Consorci Provincial de Bombers de València

Segons confirmen fonts del Consorci Provincial de Bombers de València, part del dispositiu dels bombers s'han quedat de forma preventiva a la zona, per a vigilar el risc elèctric, ja que hi havia presència de cablejat arrancat. També per a controlar el risc d'incendi, pel combustible de l'helicòpter vessat.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha expressat en les xarxes socials "el condol més sincer als familiars i amics de les víctimes en estos moments tan difícils. Descansen en pau".

També et pot interessar

stats