Estabilitzat l'incendi forestal que s'ha declarat prop de l'A-7 al seu pas per Xàtiva

Este diumenge, la comarca de la Costera i bona part de la Comunitat Valenciana estan en nivell de preemergència extrem per risc d'incendi forestal

Imatges del foc registrat este diumenge a Xàtiva
Imatges del foc registrat este diumenge a Xàtiva / À Punt NTC

Emergències de la Generalitat ha donat per estabilitzat a les 15:30 hores l'incendi forestal que s'ha declarat este migdia de diumenge a Xàtiva (Costera); concretament, al quilòmetre 403 de l'A-7 al seu pas pel terme municipal.

Segons el Consorci Provincial de Bombers de València, fins al lloc dels fets s'han hagut de mobilitzar dos dotacions de bombers, sis brigades forestals, un cap, un coordinador forestal i dos unitats de bombers forestals. També s'han mobilitzat cinc mitjans aeris de la Generalitat, que s'hi han retirat al voltant de les 14:50 hores.

El foc en un principi s'havia classificat com un incendi de vegetació, però a les 13:20 hores els serveis d'Emergències han comunicat que esdevenia un incendi forestal.

Este diumenge, la comarca de la Costera i bona part de la Comunitat Valenciana estava en nivell de preemergència extrem per risc d'incendi forestal i la Generalitat ha programat vols de vigilància preventiva segons les directrius del Pla Especial d'Incendis Forestals.

També et pot interessar

stats