El coet Miura 1 de PLD Space aterra a Elx, en una exposició aquest cap de setmana

Els visitants poden veure de prop el coet Miura 1 i tota la informació sobre la companyia, mitjançant panells i visites guiades, a més d'obtindre informació sobre els pròxims llançaments

Exposició del coet Miura 1 de PLD Space a Elx / Ajuntament d'Elx
01 de març 2024 - 14:56 Actualitzat: 01 de març 2024 - 15:58

El coet Miura 1 de l'empresa aeroespacial il·licitana PLD Space ha aterrat a Elx, concretament en el passeig de l'Estació, on romandrà aquest cap de setmana per a ser el protagonista d'una exposició.

Directius de l'empresa PLD Space, l'alcalde d'Elx, Pablo Ruz, i membres de la corporació municipal han assistit aquest divendres a la inauguració de l'exposició.

A través de la mostra, els visitants podran veure de prop el coet Miura 1 i rebre tota la informació sobre la companyia, mitjançant panells informatius i visites guiades organitzades, a més d'obtindre informació sobre els pròxims llançaments.

L'exposició, que organitza l'Ajuntament d'Elx i PLD Space, romandrà oberta al públic de divendres a diumenge 3 de març. En concret, es podrà visitar de 10:00 a 20.00 h el divendres i el dissabte, mentre que el diumenge el seu horari serà de 10:00 a 14:00 h.

Aquest divendres de matí, més de 2.000 escolars han pogut gaudir de l'exposició de la companyia aeroespacial il·licitana, que "va fer història" el passat 7 d'octubre de 2023 després de completar amb èxit el llançament del primer coet europeu privat. Així, el Miura 1 ha convertit Espanya en el desé país del món amb capacitat directa a l'espai.

També et pot interessar

stats