Dos comarques extremen les precaucions per un bou fugit a Almenara

La Policia Local i la Guàrdia Civil treballen per a localitzar l'animal, que està desaparegut des de dilluns

Bou fugit a Almenara

Dos comarques es troben en alerta per un bou fugit d'una ramaderia després d'un intent de robatori a l'explotació a Almenara. El veïnat de les comarques de la Plana Baixa —on es trobava el bou— i el Camp de Morvedre —per proximitat a Almenara— haurà d'extremar les precaucions fins que aparega l'animal.

Segons ha informat l'alcaldessa del municipi, Estíbaliz Pérez Navarro, després que els responsables de la ramaderia Tauro Covatelles detectaren que els havien intentat furtar s'adonaren que faltava un dels bous.

El consistori ha activat un dispositiu de cerca amb dron que inclou la Policia Local, guardes rurals i el ramader, però encara no han localitzat l'animal.

Pérez ha assenyalat que es continua treballant per a trobar-lo i l'ajuntament ha demanat "màxima precaució a la població" per la situació de perill que pot ocasionar este animal solt.

Agents de la Policia Local i la Guàrdia Civil vigilen la zona per a tractar d'ubicar l'animal. "Tot i que l'animal no està prop del nucli urbà, tal com s'ha comprovat, demanem màxima precaució pels camins rurals, en concret en la part alta del terme", ha alertat el consistori a través de Facebook.

També et pot interessar

stats