Comença la segona operació eixida de Setmana Santa a la Comunitat Valenciana

La DGT preveu 5,55 milions de desplaçaments a les carreteres autonòmiques, tant pel que fa als de llarg recorregut com als interns

Una imatge d'arxiu de cues de vehicles a l'A-3
Una imatge d'arxiu de cues de vehicles a l'A-3 / Alejandro Martínez Vélez (Europa Press)

Aquest dijous comença aquesta segona fase d'eixida a la Comunitat Valenciana i Catalunya. Una jornada en la qual la Direcció General de Trànsit (DGT) preveu problemes de circulació en aquestes dues autonomies, principalment en les carreteres d'accés a la costa, les que uneixen poblacions del litoral, així com en les d'accés a zones turístiques de descans, especialment entre les 13 hores i les 22 hores.

La segona fase de l’operació especial de trànsit de Setmana Santa preveu 5,55 milions de desplaçaments a les carreteres valencianes, tant pel que fa als de llarg recorregut com als interns, segons les previsions de la DGT. S’estima que el 20% dels desplaçaments de llarg recorregut d’Espanya passaran pel nostre territori. Aquesta estimació suposa un lleuger augment del 2,5% respecte a la Setmana Santa anterior.

En relació amb aquests dies d'intensa activitat a les carreteres, aquest dimecres la delegada del govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, va apel·lar a la responsabilitat individual perquè aquesta segona fase de trànsit per Setmana Santa acabe com la primera, sense accidents mortals. La primera part, amb més de 2,3 milions de desplaçaments en les carreteres valencianes, es va saldar amb una disminució de la sinistralitat del 100% en comparació a l'any passat, com ha remarcat Bernabé.

També et pot interessar

stats