Comencen les obres d'adaptació per a vianants i ciclistes en l'N-332 a Sueca

Es limitarà la circulació de vehicles pel tram afectat en sentit Cullera i es tallarà en sentit València. El trànsit es desviarà per un itinerari alternatiu

Talls de trànsit en l'N-332 a Sueca
Talls de trànsit en l'N-332 a Sueca / Ministeri de Transports

El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible està executant des del mes de setembre les obres d'humanització de la carretera N-332 al seu pas per Sueca, a la Ribera Baixa. A partir d'este dimecres a les 08:00 hores, està previst que comencen els treballs en la primera de les tres fases en les quals s'ha dividit l'actuació i provocarà talls de trànsit.

L’obra correspon amb les vinculades al tram de la travessia comprés entre l'encreuament format per l'N-332, l'avinguda de Vilella i la ronda del País Valencià i la intersecció de la travessia amb l'avinguda de la Séquia dels Arbres, segons ha indicat el Ministeri en un comunicat. La resta de les fases es preveu que es facen al llarg del 2025. 

Per a garantir la seguretat de treballadors i usuaris, mentre s'executen les obres en esta primera fase, es limitarà la circulació de vehicles pel tram afectat en sentit Cullera i es tallarà en sentit València. El trànsit es desviarà per un itinerari alternatiu que s'ha dissenyat per dins de la població amb la col·laboració de Policia Local de Sueca.

Des del Ministeri indiquen que després de la transformació caldrà limitar el pas de determinats vehicles per la travessia. Així, es restringirà en tot el nucli urbà l'entrada de vehicles destinats al transport de mercaderies de massa màxima autoritzada superior a dotze tones, i als vehicles, en general, que tinguen una longitud superior a tretze metres.

El propòsit d'estes obres és el d’integrar la carretera en la trama urbana de Sueca, alhora que es fomenta l'ús de maneres de transport més sostenibles i es millora la seguretat dels usuaris més vulnerables. Les obres afectaran a tot el tram de la carretera N-332 que recorre el terme municipal de Sueca, al llarg d'uns cinc quilòmetres, entre els quilòmetres 252 i 257, però se centraran principalment en la travessia.

Així, dins del nucli urbà les actuacions contemplen la construcció de noves voreres o de l'ampliació de les existents; a més de millorar les condicions d'accessibilitat, i la creació d'una plataforma independent per a la bicicleta, tot això a costa de reduir l'espai destinat a la circulació dels vehicles automòbils.

També et pot interessar

stats