Condemnat un home per abusar d’una xiqueta amb discapacitat intel·lectual en una piscina pública

El pare de la menor, de tretze anys, va sorprendre l'agressor sexual abraçant i abusant de la seua filla dins de l'aigua

Condemnat un home per abusar sexualment d'una xiqueta amb discapacitat intel·lectual a València
Condemnat un home per abusar sexualment d'una xiqueta amb discapacitat intel·lectual a València / Europa Press
29 de setembre 2024 - 13:27

La secció segona de l'Audiència Provincial de València ha condemnat un home a la pena de tres anys i mig de presó per abusar sexualment d'una xiqueta de tretze anys diagnosticada de malaltia intel·lectual, amb discapacitat del 66%, en una piscina pública de la ciutat de València.

Els fets es remunten a la nit del 16 de juliol del 2022 i van tindre lloc dins de l'aigua a la piscina del Parc de l'Oest de València. En un moment donat, el condemnat es va acostar a la menor —segons detalla la sentència—, la va abraçar i va abusar d'ella. El va sorprendre el pare de la xiqueta, qui el va cridar que s'apoartara i va denunciar els fets.

La socorrista, que es trobava a pocs metres de la víctima i l’agressor, també va arribar a presenciar l’escena. En el seu testimoni, que la sentència titla de "ferm, contundent i descriptiu", explica que li va semblar “en un primer moment que es tractava d’una parella”, però li va cridar l’atenció que ella estava “tibant i rígida”.

El tribunal no dona credibilitat a la versió del condemnat, que va defensar que la piscina cobria i que el que va fer va ser intentar traure a flotació la xiqueta perquè pensava que s'ofegava. La socorrista va declarar en el judici que la piscina només cobria fins al melic, raó per la qual el condemnat no va poder interpretar que la xiqueta s'ofegava.

També et pot interessar

stats