Estabilitzat un incendi forestal que va començar diumenge a la nit a Confrides

El foc, prop de la carretera CV-70 i en una jornada en què les comarques del sud estan sota risc extrem, obliga a mobilitzar mitjans aeris

Dos dels vora vint bombers del Consorci d'Alacant que han treballat durant la nit en l'extinció de l'incendi
Dos dels vora vint bombers del Consorci d'Alacant que han treballat durant la nit en l'extinció de l'incendi / Consorci de Bombers d'Alacant

Els bombers tracten de sufocar un incendi que es va declarar aquest diumenge a la nit al terme de Confrides, concretament en un punt pròxim a la carretera CV-70, entre el quilòmetre 2 i el 3. Tot i que el foc ja està estabilitzat, deu equips de bombers del Consorci d’Alacant i quatre dels bombers forestals, a més de dos mitjans aeris, treballen en la zona per a extingir les flames, segons indiquen des del servei d’Emergències del 112.

Les flames, com han concretat des del Consorci de Bombers, va començar en el tàlveg i les flames s’han escampat ràpidament per una zona de pinar. Per aquesta raó, al llarg de la nit han intervingut vora vint bombers de cinc parcs (Cocentaina, Ibi, Benidorm, Villena i Sant Vicent) i diverses brigades d’agents forestals, cosa que ha permés donar per estabilitzat el foc cap a les 8 del matí.

Aquest dilluns el ponent pren força al nostre territori, i la província d’Alacant està en risc extrem per incendis forestal. L’escassa humitat, unida al vent que ponent que anirà prenent força al llarg del dia, a més de la falta de pluges dels últims mesos poden agreujar la intensitat de les flames. 

També et pot interessar

stats