Desarticulen un grup especialitzat en la venda de cocaïna en municipis de la província de València

La Guàrdia Civil ha detingut sis persones pels delictes de tràfic de drogues i blanqueig de capitals a Torrent, Catadau i Burjassot

Diners i droga decomissada en l'operació Offvalley
Diners i droga decomissada a l'operació Offvalley / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil de València, en el marc de l'operació Offvalley, ha detingut sis persones i n'ha investigat altres dues pels delictes de tràfic de drogues i blanqueig de capitals.

L'operació es va iniciar quan els investigadors van detectar un increment del consum de cocaïna a Catadau (Ribera Alta). Les investigacions, que no van resultar senzilles per les mesures de seguretat preses pel grup criminal, van permetre localitzar al líder a la localitat de Torrent (Horta Sud).

Després de l'entrada i registre en tres domicilis de Torrent, un a Catadau i un a Burjassot (Horta Nord), els agents van localitzar dos laboratoris per a la preparació de la droga de 860 grams de cocaïna, 4.000 grams de cafeïna i nombroses pastilles per a combatre la disfunció erèctil utilitzades com a substància de tall, una arma curta detonadora de fogueig, 21.000 euros en metàl·lic i tres vehicles d'alta gamma.

El 12 de desembre del 2023, els agents van detindre tres homes d'entre 42 i 71 anys i tres dones d'entre 39 i 55 anys.

També es va investigar dos homes de 41 i 60 anys. A tots se'ls atribueixen els delictes de tràfic de drogues, blanqueig de capitals i pertinença a organització criminal. Les diligències han sigut entregades al jutjat de primera instància i instrucció número 1 de Picassent.

També et pot interessar

stats