Desmantellen tres plantacions de marihuana a Alzira i Algemesí

La Policia Nacional ha detingut dos persones en esta operació en la qual s'han intervingut 729 plantes

Una de les plantacions desmantellades a la Ribera Alta
Una de les plantacions desmantellades a la Ribera Alta / CNP

Agents de la Policia Nacional han desmantellat a Alzira i Algemesí (Ribera Alta) tres plantacions a cobert de marihuana i han detingut a una dona i a un home de 40 i 52 anys, respectivament, com a presumptes autors dels delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. A l'arrestada se li imputa, a més, un delicte de tinença il·lícita d'armes, després de localitzar una escopeta i un arc esportiu amb fletxes. En total, s'han intervingut 729 plantes de marihuana, que es cultivaven en habitatges utilitzats com a laboratoris de cultiu interior amb enganxaments il·legals a la xarxa elèctrica, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

Les investigacions, dutes a terme per la Brigada Local de Policia Judicial de la Comissaria de Policia Nacional d'Alzira-Algemesí, s'han iniciat després de rebre diverses informacions de la possible existència de cultius de marihuana en dos habitatges d'Alzira, confrontants. En el dispositiu policial també han participat agents del Grup Operatiu de Resposta (GOR) d'Alzira, que han localitzat i intervingut en les entrades en els immobles dues plantacions de marihuana, que sumaven un total de 441 plantes, repartides en habitacions destinades a esta activitat.

Així mateix, en un dels punts han trobat una escopeta i un arc esportiu amb fletxes. Per estos fets, els agents han detingut a un home i una dona, tots dos d'origen espanyol, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric, després de comprovar l'existència d'un enganxament il·legal al subministrament elèctric.

Uns dies després, en una altra investigació paral·lela a Algemesí, la Policia Judicial ha disposat un altre operatiu en col·laboració de la Policia Local per a la neutralització d'un punt dedicat al cultiu de marihuana. Una vegada localitzat l'habitatge, a l'interior han trobat un total de 288 plantes en avançat estat de creixement.

També et pot interessar

stats