Els desplaçaments de l'AVE Castelló-València seran amb autobús durant el cap de setmana

Renfe ha programat la circulació de setze autobusos entre les dos estacions a causa de les obres de corredor mediterrani que s'estan executant a l'estació de València Font de Sant Lluís

Dos xiques amb maletes en una estació de trens
Dos xiques amb maletes en una estació de trens / Jesús Hellín (Europa Press)

Durant este cap de setmana, els desplaçaments dels trens d'alta velocitat AVE entre Castelló de la Plana i València, en tots dos sentits, es fan amb autobús, a causa de les obres de corredor mediterrani d'Adif a l'estació de València Font de Sant Lluís.

Renfe ha programat la circulació de setze autobusos entre Castelló i València Joaquim Sorolla per a garantir la mobilitat dels viatgers dels serveis AVE que circulen diàriament entre Castelló i l'estació de Madrid Porta d'Atocha.

D'esta manera, durant estos dies els desplaçaments dels trens AVE entre Castelló i València Joaquim Sorolla es realitzen amb autobús, mentre que el trajecte entre l'estació valenciana i Madrid Puerta de Atocha es farà amb tren.

Així, per exemple l'AVE amb eixida de Madrid a les 9:44 hores dels dies 7 i 8 de setembre acaba el trajecte a l'estació de València Joaquim Sorolla i els viatgers amb destinació Castelló de la Plana hi aniran en un autobús que eixirà de Joaquim Sorolla a les 12:00 hores i arribarà a Castelló a les 13:15 hores.

En el trajecte amb autobús no es podran dur bicicletes ni animals de companyia, i no estarà disponible el servei d'acompanyament de menors.

Els viatgers dels trens afectats per este pla alternatiu podran canviar el bitllet o anul·lar el viatge sense cap cost. En el cas de canvi de bitllet, si l'import és superior al de la compra inicial, es mantindrà el mateix preu que el de l'original, excepte per a l'opció prèmium. Si el nou té un import inferior al comprat inicialment, es tornarà la diferència i en el bitllet figurarà el preu més baix.

El pla alternatiu establit a causa de les obres de millora de la infraestructura no afectarà el trajecte de l'AVE Castelló-Gijón, que es farà amb tren d'origen a destinació.

També et pot interessar

stats