Detenen dos joves per furt i agressió sexual a la platja de la Malva-rosa

La jove denunciant estava dormint a l'arena amb la parella quan de sobte es va despertar perquè havia notat que algú li estava toquejant els pits

Dos agents de l'operatiu especial de platges de la Policia Local de València
Dos agents de l'operatiu especial de platges de la Policia Local de València / Ajuntament de València

Diumenge passat, a les 7 del matí, diversos agents de la Policia Local de València pertanyents a l'operatiu especial de platges van detindre dos homes de 19 i 22 anys a la platja de la Malva-rosa acusats d'un furt i agressió sexual.

Minuts abans que els agents es personaren al lloc dels fets, un ciclista va informar d'un possible robatori a una parella a l'arena. Immediatament, els policies van acudir al lloc dels fets on encara estaven la parella i els dos individus. 

Segons van informar els reclamants, la parella estava dormint en l'arena quan de sobte la jove es va despertar perquè havia notat que algú li estava toquejant els pits, mentrestant, un altre home li estava robant les pertinences. En eixe instant, la parella de la jove va aconseguir recuperar les pertinences que minuts abans li havien robat a la nóvia.

La patrulla va informar la jove sobre com podia interposar la denúncia oportuna pels tocaments sense consentiment d'un dels dos homes. Ara, els dos detinguts estan en disposició de l'autoritat judicial en la Inspecció Central de Guàrdia.

També et pot interessar

stats