Detenen l'amo d'un bar d'Elx per instal·lar una càmera oculta al bany

El dispositiu estava dins de l’extractor i l’home va argumentar que volia saber qui es drogava en aquest espai d’ús mixt

Càmera instal·lada al lavabo del bar
Càmera instal·lada al lavabo del bar / Policia Local d'Elx

Agents de la Policia Local d'Elx (Baix Vinalopó) van detindre l'amo d'un bar al barri de Sant Antoni per instal·lar una càmera oculta a l'extractor del bany de l'establiment.

Tres ciutadans van avisar el cos policial, que es va traslladar a l'establiment per a comprovar els fets. Quan van entrar a l'espai, d'ús mixt, van trobar el dispositiu de gravació, segons apunten fonts del cos policial.

En arribar els agents al bar, el propietari, un home de 43 anys, va desendollar i va desmuntar la càmera indicant no saber-ne res de la instal·lació, ja que no es tractava d'una de les del seu circuit de seguretat. Mentre feia ús del telèfon, però, un dels agents va observar una aplicació amb un programari d'aquesta mena sistemes.

L'home es posava cada vegada més nerviós i va admetre l'ús i instal·lació del dispositiu. Argumentava que la gent es drogava al bany i volia saber qui ho feia. Després de la confessió, el 20 de gener, va ser detingut i traslladat a dependències policials.

També et pot interessar

stats