Detenen a Moraira un lladre de targetes a turistes ancians després de perdre la perruca en la fugida

Seleccionava les víctimes als caixers per a obtindre el pin i més tard els robava les targetes per a fer compres o extraccions en altres caixers

Una persona treu diners d'un caixer
Una persona trau diners d'un caixer / Shutterstock

Han detingut un lladre especialitzat en el robatori de targetes de crèdit a turistes d'edat avançada mitjançant el procediment conegut com “la sembra”.  Ha sigut a Moraira, gràcies a la Guàrdia Civil, després que el lladre protagonitzara una fugida a peu en la qual va perdre la perruca que portava per a dificultar que l’identificaren.

El mètode de “la sembra” consisteix a seleccionar les víctimes a la zona de caixers bancaris i obtindre el pin de les targetes. Després les roben gràcies a un descuit amb l'excusa d'oferir ajuda o mitjançant l'engany, i posteriorment les utilitzen per a fer compres o extraccions en altres caixers.

A l'arrestat, de 47 anys i de nacionalitat francesa, li han imputat dos delictes de furt, un d'estafa i un altre per desobediència greu.

Al sospitós, amb antecedents per fets similars, l’han posat a la disposició del jutjat de primera instància i instrucció de Dénia, que ha decretat la seua posada en llibertat amb mesures cautelars.

També et pot interessar

stats