Detenen dos persones per més de catorze robatoris en àrees de descans entre la Comunitat Valenciana i Múrcia

Les víctimes eren principalment turistes o persones de pas que circulaven per l’A-7 per a desplaçar-se fins a altres països

Moment de la detenció dels dos homes
Moment de la detenció dels dos homes / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut dos homes de 32 i 49 anys com a suposats autors de més de catorze delictes relacionats amb el robatori d'objectes de gran valor a l'interior de vehicles estacionats en àrees de descans i de servei en l'Autovia del Mediterrani entre la Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia.

Els agents van obrir la investigació l'any passat després de detectar una sèrie de robatoris comesos durant les festes de Setmana Santa en una àrea de descans de l'Autovia del Mediterrani (A-7), al pas pel terme municipal de la Vila Joiosa, segons ha informat este dilluns l'institut armat en un comunicat. Els sospitosos usaven vehicles adquirits a l'estranger amb documentació de tercers, sense que estos últims en tingueren coneixement, i les víctimes eren principalment turistes o persones en trànsit que circulaven per eixa autovia per a desplaçar-se fins a altres països.

En un dels robatoris ocorregut al juliol de l'any passat en una àrea de servei de la Vila Joiosa, els suposats lladres, en veure's sorpresos, no van dubtar a superar els 200 quilòmetres per hora en la via, i van arribar, fins i tot, a rebentar una de les rodes del vehicle. Els dos arrestats comptaven amb set assenyalaments judicials en vigor per altres delictes en jutjats de les províncies d'Alacant, Múrcia i València.

En el transcurs de l'operació, els investigadors han pogut acreditar la presumpta participació de tots dos en onze furts, quatre robatoris amb força, un delicte contra la seguretat viària per conducció temerària i un altre de pertinença a organització criminal. Després de ser posats a la disposició de l'autoritat judicial, han quedat en llibertat amb mesures cautelars.

També et pot interessar

stats