Detenen un home a València acusat de maltractar l'exparella i violar-la amb submissió química

La càmera d'un local va captar el sospitós col·locant droga en la beguda de la víctima

Imatge d'arxiu d'un club d'oci nocturn
Imatge d'arxiu d'un club d'oci nocturn / Shutterstock

Agents de la Unitat d'Atenció a la Família i Dona (UFAM) de la Policia Nacional de València han detingut un home de 38 anys acusat de maltractaments en la unitat familiar i d'un delicte contra la salut pública a l'exparella, a qui suposadament va agredir sexualment mitjançant submissió química.

La notícia l'ha avançada este divendres el diari Levante-EMV, que assenyala que la víctima, de 25 anys, va acudir a urgències perquè es trobava malament. Les anàlisis que se li van practicar resultaren positives en drogues, a pesar que ella assegurava no haver-ne consumit. Per això, va decidir presentar una denúncia en la comissaria.

Segons relata el periòdic, la investigació va conduir els policies fins a les càmeres d'un pub que havien captat un home, que resultava ser l'exparella, col·locant droga en la beguda de la víctima. Dies després, ella va denunciar que l'havia intentada asfixiar i que havia patit altres episodis violents amb anterioritat.

Fonts policials han confirmat a EFE l'arrest d'este individu, que té antecedents per maltractaments a una altra dona i ara està acusat de maltractaments en la unitat familiar i d'un delicte contra la salut pública sobre l'exparella.

També et pot interessar

stats