Detenen un jove de 19 anys a Alcoi per disparar amb un rifle de balins a policies i ferir-ne un

L'arrestat havia sigut denunciat altres tres vegades enguany per fets semblants

Una comissaria, en arxiu
Una comissaria, en arxiu / Policia Nacional

Un jove de 19 anys ha sigut detingut a Alcoi acusat d'haver disparat amb un rifle de balins des de la finestra del seu domicili a una dotació de la Policia Local, i ferir de caràcter lleu un dels agents, i contra un vehicle del servei municipal de neteja.

No és la primera vegada que l'arrestat protagonitza este tipus de conductes, ja que ha sigut denunciat altres tres vegades des de principi d'any, han assenyalat fonts de la Policia Nacional. Els fets, dels quals han informat hui fonts de la Comissaria Provincial en un comunicat, van ocórrer en la matinada del passat dia 12 quan, presumptament, el jove, des d'una finestra del seu domicili, va disparar amb el rifle contra un vehicle del servei municipal de neteja. El treballador es va refugiar i va avisar a la Policia. Immediatament, una dotació de la Policia Local que es trobava pels voltants va acudir i va rebre també els tirs del jove. Fins i tot, un dels balins va arribar a impactar en el vehicle policial.

Mentre els agents realitzaven una batuda pels voltants per a comprovar el lloc exacte on estava situat el tirador, este va tornar a obrir foc i un dels projectils va impactar en un d'ells, fet que li causà lesions lleus. La dotació policial va aconseguir finalment situar l'habitatge exacte des d'on es disparava i va donar compte dels fets a la comissaria de Policia Nacional d'Alcoi, que es va fer càrrec de la investigació i va poder identificar i arrestar al presumpte autor.

En el seu domicili es van trobar el rifle amb el qual suposadament hauria disparat i una pistola, tots dos accionats per aire comprimit, així com munició per a les dos armes. El detingut va ser posat a disposició judicial, acusat d'un delicte d'atemptat contra agents de l'autoritat, segons han indicat a EFE fonts policials.

També et pot interessar

stats