Detenen un jove per circular 28 quilòmetres en sentit contrari, ebri i sense carnet

L’home, de vint anys, era conductor novell i quintuplicava la taxa d’alcohol permesa

Imatge d'arxiu d'un control de la Guàrdia Civil de Torrevella
Imatge d'arxiu d'un control de la Guàrdia Civil de Torrevella / Guàrdia Civil

Agents de la Guàrdia Civil han detingut un home de 20 anys per circular 28 quilòmetres en sentit contrari per l'autovia A-7. El jove ha sigut arrestat a l'altura d'Albatera (Baix Segura) i conduïa ebri, quintuplicant la taxa d'alcohol permesa, i amb el permís de conduir retirat, segons han confirmat fonts de la Benemèrita.

Els fets han ocorregut la nit passada i al voltant de la una de la matinada s'ha produït l'arrest. L'home circulava en sentit contrari, anant cap a Alacant per la calçada que va cap a Múrcia.

Els agents de la Guàrdia Civil d'Oriola i de Trànsit d'Alacant han acudit a interceptar el vehicle i l'han localitzat quan el cotxe ja havia circulat 28 quilòmetres en sentit contrari. El conductor, veí d'Albatera, anava amb el cotxe acompanyat per tres persones més.

Els agents, davant els "símptomes" que el conductor podia haver consumit alcohol o drogues, li han fet els tests pertinents. L'home, que era un conductor novell, ha quintuplicat la taxa d'alcoholèmia permesa, mentre que el test de drogues ha sigut remés al laboratori i la Guàrdia Civil està pendent de conéixer-ne els resultats.

A més, les mateixes fonts han informat que l'home tenia el permís de conduir retirat per un jutjat d'Oriola i els agents han immobilitzat el vehicle. A l'espera de poder veure els resultats del test de drogues, al detingut se l'acusa dels delictes de conducció temerària, d'alcoholèmia i de trencament de condemna, i ha passat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats