Detenen a Vigo un home per arruixar amb gasolina i calar-li foc a l'exparella

La dona ha sigut traslladada a l'hospital amb el 35% del cos cremat

Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta
Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta / À Punt NTC

La Policia Nacional ha detingut un home a Vigo després que arruixara l'exparella amb gasolina i li pegara foc.

Segons han informat fonts policials, els fets s'han produït al voltant de les 9:00 hores d'este dissabte a l'entrada del domicili de la víctima, a la carretera de Valadares. La dona eixia de casa i l'agressor, que portava el líquid inflamable en una botella, l'ha arruixada i li ha calat foc. Finalment la víctima ha aconseguit apagar les flames i ha avisat un familiar.

Els agents que s'han desplaçat al lloc dels fets han detingut l'home, encara que primer ha intentat agredir-los amb una botella de cervesa, segons han detallat des de la subdelegació del govern.

S'ha evacuat la víctima, que tenia el 35% del cos cremat, a l'Hospital de Povisa i és possible que pròximament la traslladen a la Unitat de Cremats de l'Hospital Juan Canalejo de la Corunya.

016, telèfon d'assistència gratuïta 24 hores

El 016 és el telèfon d'assistència gratuïta per a situacions de maltractaments. Atén les 24 hores del dia i en 53 idiomes diferents, com el correu 016-online@igualdad.gob.es i el número de WhatsApp 600 000 016. Els menors poden dirigir-se al telèfon de la Fundació ANAR: 900 20 20 10.

En una situació d'emergència, es pot telefonar a l'112 o als telèfons de la Policia Nacional (091) i de la Guàrdia Civil (062). En cas de no poder tocar per telèfon, es pot recórrer a l'aplicació Alertcops, que permet enviar un senyal d'alerta a la policia amb geolocalització.

També et pot interessar

stats