Detingut per agredir sexualment una dona als voltants de l’Oceanogràfic de València

L'home ha passat a disposició de l'autoritat judicial en la inspecció central de guàrdia

Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta / À Punt NTC
Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta / À Punt NTC / À Punt NTC

La Policia Local de València ha detingut un home per agredir una dona als voltants de l’Oceanogràfic. Els fets van ocórrer a primera hora de la vesprada de diumenge passat, quan dos vigilants de seguretat requeriren l’ajuda d’una patrulla que prestava servei en esta zona de la ciutat.

En arribar-hi els policies, un dels guardes estava assistint una dona, mentre que l’altre havia eixit corrent darrere de l’home detingut. Segons relataren els vigilants, havia furtat el mòbil a la dona i després l’havia intentat agredir sexualment. 

Amb l’ajuda dels vigilants, els policies aconseguiren atrapar al presumpte agressor, i, efectivament, portava el mòbil de la víctima en la butxaca.

La dona va reconéixer l'agressor com la persona que uns moments abans l'havia abordada per l'esquena, l’havia tirada a terra, li havia furtat el telèfon mòbil i realitzat tocaments agressius de tipus sexual.

Els agents, a més, van comprovar que la dona presentava excoriacions i signes d'agressió en diverses parts del cos.

Al lloc es va personar una patrulla del grup gamma de la Policia de València, que ofereix atenció al maltractament, que va assistir i va acompanyar a la víctima.

El detingut ha passat a la disposició de l'autoritat judicial en la inspecció central de guàrdia.

016, telèfon d'assistència gratuïta 24 hores

El 016 és el telèfon d'assistència gratuïta per a situacions de maltractaments. Atén les 24 hores del dia i en 53 idiomes diferents, també en el correu electrònic 016-online@igualdad.gob.es i el número de WhatsApp 600 000 016. Els menors poden dirigir-se al telèfon de la fundació ANAR: 900 20 20 10.

En una situació d'emergència, es pot telefonar a l'112 o als telèfons de la Policia Nacional 091 i de la Guàrdia Civil 062. En cas de no poder telefonar, es pot recórrer a l'aplicació Alertcops, que permet enviar un senyal d'alerta a la policia amb geolocalització.

També et pot interessar

stats