Detingut per amenaçar amb un jupetí bomba fals en un tren a València

L'arrestat té una orde de recerca i detenció en vigor per extorsió

Els agents han detingut l'home a l'estació de trens / Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut este dijous a València un home de 21 anys com a presumpte autor d'un delicte de desordes públics després d'accedir a un tren amb destinació a Castelló de la Plana amb un jupetí militar amb cables i objectes metàl·lics que semblaven un artefacte explosiu.

Els fets han ocorregut sobre les huit i mitja del matí en el districte de Russafa, quan s'ha rebut una telefonada que alertava de la presència en l'estació de tren d'este home proveït amb un jupetí, que ha ocultat sota un abric i ha pujat a un tren de rodalia. Immediatament, s'han activat els protocols de seguretat per a esta mena d'incidents, i diverses unitats de la Policia Nacional s'han desplaçat al lloc on s'havia desviat el comboi.

Els agents han interceptat el sospitós en el moment que anava a abandonar el tren. Una vegada desallotjat el comboi i neutralitzada l'amenaça, s'ha comprovat per part de la Unitat de Tedax i de la Unitat de Guies Canins de la Comissaria Provincial de València que en el jupetí no hi havia cap mena d'explosius, així com tampoc hi havia elements explosius en el comboi.

Finalment, s'ha detingut l'home com a presumpte autor d'un delicte de desorde públic. L'arrestat, amb nombrosos antecedents policials, té a més una ordre de recerca i detenció en vigor per extorsió.

També et pot interessar

stats