Detingut el conductor d’un camió que circulava en direcció contrària en ple centre de València

Quatre persones han resultat ferides lleus i, a més, hi ha diversos danys materials en vehicles

Detingut el conductor d’un camió que circulava en direcció contrària en ple centre de València / Víctor Vidal

La Policia Nacional ha detingut el conductor d’un camió que ha recorregut l’avinguda del Cid, en ple centre de la ciutat, en direcció contrària.

Segons han confirmat a À Punt notícies fonts policials, el conductor ha accedit a l’avinguda del Cid des de l'A-3 en direcció contrària, s'ha saltat diversos semàfors i s'ha canviat de carril en diferents ocasions. Un cotxe patrulla camuflat l'ha perseguit, però no ha sigut fins que ha arribat a l'encreuament amb l'avinguda Pérez Galdós i li ha explotat una de les rodes del vehicle, quan, primer ha reduït la marxa i després, a l'altura del carrer Albacete, el conductor ha baixat del camió. Aleshores ha començat a córrer i la policia ha pogut reduir-lo a l'altura de la plaça d’Espanya.

Esta conducció temerària ha deixat quatre persones ferides lleus, dos d'elles han sigut assistides al terme de Quart de Poblet i les altres dos al pont de Xirivella, segons ha confirmat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències À Punt notícies.

El conductor ha sigut detingut per la Policia Nacional pels delictes dels danys i conducció temerària. Hi han intervingut Policia Local, Nacional i la Guàrdia Civil.

“No ha matat a ningú perquè Deú no ha volgut”.

Un testimoni de l’incident, un home que anava en cotxe amb la seua família per l’avinguda del Cid i s’ha trobat amb el camió, ha explicat en declaracions a À Punt notícies que el vehicle "tirava molt de fum” a l’altura de l’Hospital General i que quan els ha passat a prop els han entrat al cotxe fragments de roda i altres materials, ja que en eixe moment el conductor ja havia col·lidit amb el mobiliari urbà.

Detall de l'estat del vehicle després de ser interceptat
Detall de l'estat del vehicle després de ser interceptat / Víctor Vidal

El mateix testimoni ha valorat que "l’home anava borratxo i en baixar del camió s’ha resistit a la policia fins que l’han reduït i l’han clavat dins del cotxe patrulla, on també ha mostrat resistència". A més, ha indicat el testimoni que el conductor "s’ha negat a fer-se la prova d’alcoholèmia". “No ha matat a ningú perquè Déu no ha volgut”, ha sentenciat.

També et pot interessar

stats