Detingut i posat en llibertat el menor acusat de participar en la violació grupal de la Malva-rosa

Fins al moment, la Policia Nacional havia detingut tres homes, tots majors d'edat

Vehicle de la Policia Nacional en el passeig marítim de la platja Malva-rosa de València (arxiu)
Vehicle de la Policia Nacional en el passeig marítim de la platja Malva-rosa de València (arxiu) / Europa Press

El menor identificat com el presumpte quart implicat en la violació grupal a una jove a la fi d'octubre en la zona de la Malva-rosa, a València, va passar a la disposició de Fiscalia de Menors i va quedar en llibertat. El menor es va lliurar el passat 21 de desembre acompanyat d'un advocat i un familiar, en dependències de la Policia Nacional. El van detindre i li van prendre exploració abans que passara a la disposició de Fiscalia de Menors i, finalment, quedara en llibertat.

Fins al moment, la Policia Nacional havia detingut tres homes, tots majors d'edat. El passat 28 d'octubre el jutjat d'instrucció número 20 de València va ordenar presó provisional, comunicada i sense fiança per a un d'ells; per al segon, va acordar presó provisional eludible sota una fiança de 5.000 euros i va quedar en llibertat provisional condicionada a abonar aquest pagament. El tercer va quedar en llibertat provisional.

La delegada del govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, va informar el 9 de novembre que s'havia identificat una quarta persona que estaria, presumptament, implicada en la violació grupal denunciada per la jove i que s'"estava a l'espera" de la seua detenció.

La jove agredida va denunciar els fets en l'Oficina de Denúncies i Atenció a la Dona (ODAM). La dona, de 18 anys, va declarar que un grup de joves la van envoltar en un descampat enfront d'una discoteca del barri de la Malva-Rosa, a València, i la van agredir sexualment.

També et pot interessar

stats