El detingut pels incendis del Saler passa aquest dijous a disposició judicial

L'arrestat, de 59 anys, declarà davant el jutjat número 11 de València

L'arrestat per estar vinculat suposadament a l'incendi del Saler el cap de setmana és traslladat per la Guàrdia Civil / Guàrdia Civil
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
25 d'octubre 2023 - 22:17 Actualitzat: 26 d'octubre 2023 - 10:46

El detingut per l'incendi que va cremar el cap de setmana 15 hectàrees de massa forestal del Saler, un advocat de 59 anys, passarà aquest dijous a disposició judicial. Està previst que l'arrestat acudisca davant el jutge responsable del jutjat número 11 de València al llarg del matí, segons ha informat la Guàrdia Civil.

Les investigacions del Seprona, juntament amb la col·laboració ciutadana, han resultat fonamentals per a localitzar el presumpte autor, un home de 59 anys. La investigació continua oberta i s’ha decretat el secret de les actuacions.

Imatge del moment de la detenció
Imatge del moment de la detenció / Guàrdia Civil

A la zona de la Devesa del Saler s’ha registrat la preocupant mitjana d’un incendi cada deu dies durant els últims tres mesos, l’últim aquest cap de setmana, que va cremar quinze hectàrees, fet que el converteix en el pitjor incendi a la zona en els últims huit anys. La Guàrdia Civil sospita que són intencionats i estava buscant el culpable.

També et pot interessar

stats