Detingut un home per cremar el cotxe de l'excunyada a Novelda

El foc va afectar diversos vehicles i propietats i va obligar a evacuar de manera preventiva una família

Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Civil
Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Civil / Shutterstock

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 35 anys com a presumpte autor d'un incendi que va afectar el passat 2 d'octubre diverses propietats i vehicles, entre ells, el de l'excunyada, al nucli urbà de Novelda (Vinalopó Mitjà). El jutjat de primera instància i instrucció 2 de la ciutat n'ha decretat la posada en llibertat amb mesures cautelars.

Segons ha informat la Benemèrita en un comunicat, el detingut tenia antecedents per altres fets i ja havia tingut problemes amb l’excunyada en el passat. 

L’incendi es va originar en el cotxe de l’excunyada del detingut, però quan arribaren la Guàrdia Civil, la Policia Local i els bombers, el foc s’estava estenent a un segon vehicle i a dos façanes properes. Davant d’esta situació, els agents van evacuar de manera preventiva una família que residia en un habitatge pròxim per a garantir-ne la seguretat.

Controlades les flames, es van iniciar les perquisicions per a determinar les causes del succés. L'Equip d'Investigació d'Incendis de la Zona de València va realitzar la inspecció ocular del lloc, que va revelar que el foc havia sigut intencionat perquè s’havia utilitzat un accelerant.  

Amb estos indicis, la Guàrdia Civil de Novelda va obrir una investigació per a identificar el responsable i, gràcies a la col·laboració ciutadana i a les declaracions de testimonis, es va poder situar al lloc dels fets l’excunyat de la propietària del vehicle on es va originar el foc.

També et pot interessar

stats