Detingut per violar una dona la nit de Cap d'Any al mig del carrer a València

La víctima havia eixit a passejar el gos, va necessitar assistència hospitalària per les lesions derivades de l'agressió

Un carrer adjacent al parc d'Orriols,a València (arxiu)
Un carrer adjacent al parc dels Orriols, a València (arxiu) / Google Maps

Agents de la Policia Nacional han arrestat un home de 35 anys per violar una dona al mig del carrer al barri dels Orriols, a València, durant la nit de Cap d'Any.

Tal com ha informat a Efe la Policia Nacional, la detenció es va efectuar la matinada de l'1 de gener, cap a les 4:40 hores, per un presumpte delicte d'agressió sexual.

Sembla que l'individu va abordar la víctima en la via pública prop del parc dels Orriols i la va agredir sexualment. Segons publica el diari Levante-EMV, que ha avançat el cas, al suposat violador el va sorprendre un testimoni mentre tractava d'estrangular la dona, de 39 anys, després d'haver perpetrat l'agressió. A ella, que havia eixit al carrer per a passejar el gos, hagueren de traslladar-la a l'hospital per a prestar-li atenció sanitària per les lesions. Un metge forense la va examinar per a determinar l'abast de l'agressió.

D'acord amb fonts properes al cas, el detingut té antecedents penals i està en situació irregular. Ara ha passat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats